محل تبلیغات شما

         دستیابی به دانش جدید طراحی , ایجاد و بهره برداری ازکلینیک حل مسئله توسطپژوهشگر ایرانی که 

در مقایسه با نسخه های ژاپنی و آلمانی این دانش بیان از تحولیبزرگ دراین حوزه دارد

  PROBLEM  SOLVING  CLINIC



     همان گونه که در گذشته به آن اشاره شد محققو پژوهشگر ایرانی ( آقای محسن لاسمی ) خالق آثاری همچون برنامهریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس ؛ نقشهراه بزرگ ؛ ارزیابی و پرورش رهبران آیندهدرسازمان و برنامه جامع تحول دراقتصاد دستگاهیپیرامون آماده سازی جدیدترین نسخه تالیف خود با عنوان طراحی و ایجاد کلینیکحل مسئله در سازمان دامنه مطالعات خود را دراین حوزه بر آخرین یافته های موجود دراین زمینه در سطح جامعه جهانی متمرکز نموده است . رویکردی که بیان از اقدامات اینپژوهشگر برای آماده سازی این ابزار (کلینیک ) با قابلیت بومی سازی نسخه کاربردی آندر کشور  دارد و از جمله اهداف مورد نظر آنمی توان به توسعه توانمندی های مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور در بهره برداری ازاین ابزار توانمندسازی سازمانی اشاره کرد. ابزاری که می تواند ضمن کاهش فاصله کشوراز تکنولوژی (فناوری نوین ) مورد استفاده در کشورهای توسعه یافته دراین حوزه موجباتافزایش میزان بهره وری عملکرد و کاهش سطح دوباره کاری ها را در مجموعه های صنعتی وخدماتی کشور با استفاده از جدیدترین شیوه های توانمندسازی و هوشمندسازی مجموعه هایمزبور فراهم آورد.


   بابررسی این ظرفیت که پژوهشگر ایرانی ضمن مطالعات گسترده خود بر مراجع معتبر علمی درقالب آخرین یافته های موجود دراین زمینه به تحقیقات میدانی نیز پرداخته است . میتوان این گونه تصور نمود که ترسیم الگوی کاربردی و بهره برداری از آن درمجموعه هایصنعتی و خدماتی کشور به عنوان یک  ابزار توانمندسازسازمانی می تواند آثار و نتایج مناسبی را با هدف افزایش میزان بهره وری عملکرد ازخود به منصه ظهور گذارد. رویکردی که می تواند به عنوان یک ابزار برنامه ریزی ومدیریت تحول درسازمان ایفاگر نقش بهبود در برنامه ریزی وتوسعه بهبود عملکرداقتصادی بوده و از آثار خود جامعه تاثیرپذیر از عملکرد سازمان را از نتایجی مناسببهره مند سازد . ظرفیتی که جهت آشنائی با ویژگی ها و دامنه کاربرد آن به شکل کاملاعلمی می توان به کتاب (تالیف) این نویسنده و پژوهشگر که محصول سال ها مطالعه ,تحقیقات و پژوهش های میدانی با مفهوم چگونگی نحوه بهره برداری از دانش طراحی ,ایجاد و بهره برداری از کلینیک حل مسئله  می باشد مراجعه کرد. 


به اعتقاد محققو پژوهشگر ایرانی که به عنوان خالق اثری جدید پیرامون بهره برداری از کلینیک حل مسئله؛ مدت زمان زیادی را صرف تحقیقات ؛ پژوهش و آماده سازی یک الگوی کاربردی با ظرفیتبومی سازی دانش فنی آن در کشور نموده است . بهره برداری از کلینیک حل مسئله ( اینابزار جدید توانمندسازی سازمانی ) می تواند با تمرکز بر فرآیندهای برنامه ریزی ؛ آسیبشناسی و کالبدشکافی عارضه ها  در سازمان بااستفاده از جدیدترین تکنیک ها و شیوه ای مناسب موجبات شناسائی عوامل تاثیرگذار بربروز و ظهور عارضه ها را فراهم آورد. رویکردی که می تواند ضمن شناسائی عواملتاثیرگذار بر شکل گیری عارضه ها موجبات  برنامه ریزی و انجام اقدامات اصلاحی جهت عبورازعارضه های مورد نظر را در سازمان با بهره گیری از اتاق های فکر برنامه ریزیراهبردی و تولید ایده فراهم آورد.


برنامه ریزی وانجام اقدام اصلاحی با نگرش به بهره برداری از شیوه حل مسئله در سازمان از جملهظرفیت هایی است که با کاربردی سازی آن با بهره برداری از کلینیک حل مسئله می تواندضمن غنی سازی فرآیندها در سازمان موجبات دستیابی به سایر امتیازات را درسازمان  با هدف برنامه ریزی و توسعه بهبودعملکرد  فراهم آورد. از جمله عناصرتاثیرگذار بر شکل گیری تبادل مناسب اطلاعات در کلینیک را می توان در روابط موجودبین مجموعه های اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی با آزمایشگاه های تولید نمونهمهندسی ایده در کلینیک مشاهده نمود . رویکردی که بیان از ماموریت آزمایشگاه تولیدنمونه مهندسی ایده با هدف برگزاری آزمون های تخصصی تولید ؛پردازش ؛ تست و.داردو از ظرفیت های لازم برای آماده سازی سازمان جهت برنامه ریزی و اجرای موثر اقداماصلاحی برخوردار می باشد. اقدامی که می تواند در مواجهه با عارضه و یا آسیب هایشناسائی شده در سازمان موجبات عبور از عارضه (مسائل) و دستیابی به نتایجی ارزشمندرا برای مجموعه بهره بردار از این ابزار توانمندسازی سازمانی فراهم آورد.


با بررسی ظرفیتهای موجود درساختارشکلی کلینیک حل مسئله که بر بهره برداری از یک سلسله ارتباطاتماتریسی بین اجزاء و عناصر استوار می باشد. ایده های شناسائی شده در اتاق های فکرتخصصی کلینیک پس از تکمیل محورها و بررسی ظرفیت های موجود جهت برنامه ریزی انجاماقدام اصلاحی با هدف طراحی الگو وکاربردی سازی آن به آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسیهدایت می شود.رویکردی که همانند پروژه های تحقیقاتی جاری در مجموعه های معتبرتحقیقاتی دارای مولفه های خاص خود جهت ارزیابی پایائی ؛ روائی و اعتبار ایده جهتاجرا و شکل تاثیرگذار آن جهت حل مسئله درسازمان می باشد. 

 

درادامهاین مسیر با توجه به ارزیابی های بعمل آمده درآزمایشگاه های تولید نمونه مهندسیایده که از نظر شکلی در مجموعه های صنعتی و خدماتی دارای ساختاری متفاوت می باشد؛و دراین رابطه به گونه ای متمایز طراحی می شود . می توان نتایج آزمایشات به عملآمده در زمینه کاربردی سازی ایده را به جهت بررسی نسخه های پیش فرض و ضریبتاثیرگذاری آن در حل مسائل موجود درسازمان به دیگر مجموعه های زیرساختاری تخصصیکلینیک ارائه نمود. رویکردی که جهت اطلاع از ویژگی ها و چگونگی نحوه برقراریارتباطات بین زیرساختارهای تخصصی کلینیک می توان به کتابی (تالیف ) که در همینزمینه توسط این نویسنده به جامعه مخاطبان محترم ارائه در آینده نزدیک ارائه می شودمراجعه نمود.  

براساستحقیقات بعمل آمده پیرامون پژوهش های صورت پذیرفته در رابطه با طراحی , ایجاد وبهره برداری از کلینیک های حل مسئله به عنوان یک ابزار توانمندساز سازمانی نتایجحاکی از آن است که درحال حاضر برخی کشورهای توسعه یافته با هدف آماده سازی کلینیکهای حل مسئله و بهره برداری از نسخه تخصصی آن در مجموعه های صنعتی و خدماتیاقدامات ارزشمندی را انجام داده و تحقیقات دامنه داری را باهدف آماده سازی یک نسخهتخصصی کاربردی پشت سرگذاشته اند. تحقیقاتی که در شکل مطالعات نظری در بسیاری ازکشورهای توسعه یافته دارای سابقه ای چند ساله است ولی درشکل طراحی الگو و بهرهبرداری از یک نسخه کاربردی دارای فاصله از برخی کشورهای دیگر می باشد 

در زمینه طراحینسخه کاربردی الگو با توجه به بررسی های بعمل آمده می توان بر اقدامات صورتپذیرفته در مجموعه های معتبر پژوهشی و صنعتی در کشورهائی همچون ژاپن و آلمانمتمرکز گردید . کشورهائی که با اشراف به ارزش و اهمیت بالای این ابزار توانمندسازسازمانی به نقش تاثیرگذار آن در برنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد پی برده و دراین رابطه با صرف بودجه ای مناسب به تحقیقاتی گسترده در این زمینه پرداخته اند . تحقیقاتیکه بیان از تمرکز ژاپنی ها بر روی ساختارشکلی کلینیک در بزرگترین مجموعه هایتحقیقاتی این کشور داشته است و برای توسعه آن نیز سناریوهای جدیدی را با هدفبرنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد طراحی نموده اند. با بررسی پیشینه تحقیقاتیکلینیک و چگونگی نحوه طراحی اجزاء و عناصر آن در کشورهای اروپایی به ویژه کشورهایبزرگ صنعتی می توان به اقدامات صورت پذیرفته در مجموعه های معتبر پژوهشی در کشورآلمان توجه و تمرکز کرد.مجموعه هایی که تحقیقات دامنه داری را دراین زمینه آغازنموده و در این رابطه به عنوان کشوری صاحب سبک به نتایجی ارزشمند دست یافته اند.  نتایجی که بیان از تمرکز آلمان ها بر ویژگی هایبهره برداری از یک ابزار توانمندساز سازمانی با هدف ایجاد زنجیره ای ارزشمند از یکسلسله ارتباطات بین ابزارهای توانمندسازی در مجموعه های بزرگ صنعتی و خدماتی درکشور آلمان دارد . طراحی شکلی ساختار الگو در نسخه آلمانی بیان از تمرکز آلمان هابر چگونگی نحوه کاربردی سازی کلینیک به شکلی بومی و متمایز در برخی صنعت های خاص (صنایعتولید خودرو ؛ تولید مواد اولیه شیمیائی و) دارد. به گونه ای که در ساختارشکلی (استراکچر) کلینیک که بر ماهیت اجرای فرآیندها در یک ساختار ماتریس ارتباطاتفرآیندی تمرکز دارد می توان به ارزش و اهمیت برون دادهای ارزیابی مشتریان به عنوانیکی از ورودی های اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی به عنوان اطلاعات اولیهارزیابی اقدامات از دیدگاه مشتریان پی برد. رویکردی که بیان از عمق اندیشه و نگرشآلمان ها در بهره برداری از کلینیک به عنوان یک ابزار چندکاره دارد . ابزاری که درطراحی الگو از ظرفیت های لازم برای اجرای ماموریت اصلی خود برخوردار بوده و دربرقراری ارتباطات نیز می تواند نقشی زیرساختی را نیز برای سایر ابزارهایتوانمندساز سازمانی ایفاکند.


 اینمهم در نسخه ژاپنی طراحی شده به گونه ای متفاوت بیان از ارزش و اهمیت موضوع در نگرشژاپنی ها به این ابزار دارد . نگرشی که کلینیک ؛و به ویژه اتاق های فکر برنامهریزی راهبردی را  به عنوان مغز کلینیک :فرمانروا و راهبر کلینیک معرفی می کند و بیشترین تمرکز ژاپنی ها بر بارورسازی مغزمی باشد. با بررسی پیشینه فعالیت های تیم های تحقیقاتی این حوزه در کشور ژاپن وارزش و اهمیت بالای قشر خاکستری مغز انسان ها در برنامه ریزی راهبردی ؛ این مهم درنگرش به بهره برداری ابزاری از کلینیک نیز خود را نمایان ساخته ودر طراحی الگویژاپنی کلینیک نیز تاثیر بسزائی داشته است. 


درنگرش ژاپنی که بر چگونگی نحوه بررسی محتوائی موضوعات در اتاق های فکر برنامه ریزیراهبردی و ترسیم روابط موجود بین آن ها تمرکز دارد ؛ استراکچر کلینیک برپایهارتباطات بین سازمانی زیرساختارها به گونه ای شکل می گیرد که نقش تاثیرگذار اتاقهای فکر به عنوان مغز کلینیک کاملا مورد توجه قرار گرفته است . نقشی که در آن مغزکلیه پیام های بهبود رابررسی نموده و براساس آن فرمان برنامه ریزی و انجام اقداماصلاحی را صادر می کند. رویکردی که در طراحی نسخه اصلی الگو بیان ازارزش و اهمیتبالای اتاق های فکر کلینیک به شیوه ای تخصصی دارد و درنگرش ژاپنی از آن به عنوانارگان راهبر کلینیک یاد می شود.  


با بررسی ویژگیهای دو الگوی کاربردی طراحی شده در کشورهای ژاپن و آلمان که از جمله سرآمدان طراحیکلینیک های حل مسئله در سطح جامعه جهانی می باشند این مهم قابل درک است که نسخههای مزبور با توجه به سناریوهای طراحی شده توسط مراکز معتبر پژوهشی در این دو کشورمراحل تکامل خود را طی می کند و این تحقیقات با صرف بودجه مناسب همچنان ادامهدارد. 


با توجه به درکارزش و اهمیت بالای الگو و آثار ارزشمند بهره برداری از آن درکشور ؛ پژوهشگرایرانی در سال یکهزاروسیصدو نودوسه همزمان با معرفی الگوی برنامه ریزی استراتژیکومدیریت عملکرد اورایس و چاپ و نشر مجموعه ای ارزشمند دراین حوزه ؛ ضمن اشاره بهمفهوم نقش این ابزار در بهره برداری از سایر ابزارهای توانمندسازی سازمانی ؛ بهویژگی های الگوی اورایس به عنوان یک ابزار زیرساختی توانمندسازی سازمانی اشاره کرد.رویکردی که در خبر مصاحبه این نویسنده و پژوهشگر ایرانی با خبرگزاری ایبنا درجگردید و با مفهوم الگوی برنامه ریزی استراتژیک مدیریت عملکرد اورایس به عنوانمادر یازده ابزار توانمندسازی سازمانی » در ستون اخبار مصاحبه با این نویسنده وپژوهشگر قرار گرفت. مطلبی که درآن زمان به افقی اشاره داشت که پژوهشگر ایرانی آنرا به عنوان چشم انداز تحقیقات خود معرفی کرد و برای آن نقشه راهی راترسیم کردهبود که بیان از دستیابی به زنجیره ای از ابزارهای توانمندسازی سازمانی در کشوردارد. نقشه راهی که با بررسی نقش و آثار بهره برداری از ابزارهای توانمندسازیسازمانی به آینده ای اشاره دارد که بیان از کاهش فاصله تکنولوژی (فناوری نوین ) درکشور با کشورهای توسعه یافته می تواند داشته باشد. 


رویکردیکه بیان از شکل گیری یک نظریه جدید دربهره برداری از ابزارهای توانمندسازی سازمانیداشت و برای اولین بار به معرفی ابزاری با توانائی های بالای تامین اطلاعات پیشنیازی برای یازده ابزار توانمندسازی دیگر در سازمان می پرداخت. نظریه ای که بابرگزاری مصاحبه خبرگزاری ایبنا با این پژوهشگر به عنوان نویسنده آثار تخصصی در اینحوزه و درج خبر آن درسایت این خبرگزاری توانست موجبات جلب توجه بسیاری از محققیندراین زمینه را در داخل و خارج از کشوربه خود فراهم آورد ؛ و با طرح سوالاتی چنددراین زمینه در کانون توجه مخاطبان این پژوهشگر قرار گیرد. 


در راستای ایناقدام و طرح سوالاتی چند محقق و پژوهشگر ایرانی ضمن ترجمه به اختصار کتاب برنامهریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس برای مجموعه های معتبر پژوهشی و تاکید برنظریه خود توانست پاسخگوی بخشی از سوالات مطرح شده توسط این مراکز باشد. در همینراستا و با ادامه تحقیقات پژوهشگر ایرانی و چاپ ونشر آثار ایشان که با ترجمه بهاختصار موفق به حضور در نمایشگاه های بین المللی کتاب در داخل و خارج از کشورگردید . تحقیقات ایشان به گونه ای گسترده بر معرفی ابزارهای توانمندساز بهره برداراز نسخه زیرساختی برنامه ریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس متمرکز گردید.ابزارهائی که از جمله آن ها می توان به کلینیک حل مسئله اشاره کرد که پژوهشگرایرانی در سال یکهزارو سیصد و نودوسه به آن به شکلی کلی پرداخته و فقط با معرفی آنبه نقش زیرساختی الگوی اورایس برای آن بسنده نمود.  


حال با عبور ازپنج سال تحقیقات و ممارست پژوهشگر ایرانی در امر توسعه دانش بهره برداری ازابزارهای توانمندسازی سازمانی که با چاپ و نشر 4 مجموعه ارزشمند از این پژوهشگرموجبات آماده سازی جامعه مخاطبان را برای درک و بهره برداری از سایر ابزارهایتوانمندسازی سازمانی را فراهم آورده است . به نظر می رسد که به زمان آماده سازی ؛چاپ ونشر مجموعه ای باعنوان طراحی و ایجاد کلینیک حل مسئله در سازمان نزدیک شده ومی توان این مجموعه را به مخاطبان محترم عرضه نمود. مجموعه ای  تخصصی که با استفاده از یک شکل کاملا کاربردی وظرفیت تشریح چگونگی نحوه طراحی الگو ؛ تعریف المان ها ؛ ساختارشکلی ؛ ماتریسارتباطات بین فرآیندی ؛ نقش اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی ؛ نقش تالارهای گفتو گو؛ ساختار شکلی آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسی ایده و به صورتی نهاییشده به ویژگی های بهره برداری از ابزاری می پردازد که از جمله ابزارهای مورد نظرمجموعه های معتبر پژوهشی در کشورهای توسعه یافته می باشد و شکل کاملا کاربردی آنرا می توان در دوکشور ژاپن و آلمان مشاهده کرد. ابزاری که از آن به عنوان یکی ازابزارهای مشخص شده در زنجیره ابزارهای توانمندسازی سازمانی در معماری راهبردی تحولو نقش آن در بهبود عملکرد اقتصادی در کتاب نقشه راه بزرگ این نویسنده و پژوهشگرایرانی یاد شده و پیرامون آن مطالبی نیز در کتاب مورد نظر درج شده است .  


دانشطراحی ؛ ایجاد و بهره برداری از کلینیک حل مسئله از جمله علومی است که علاوه برمبانی نظری خود نیازمند طراحی الگویی است که در شکل کاربردی خود بتواند پاسخگوینیازمندی هایی باشد که کلینیک به واسطه تامین این نیازمندی ها در سازمان طراحی ؛ایجاد و بکار گرفته می شود . در گذشته ضمن اشاره به نگرش و مفاهیم مطرح شده در دونسخه آلمانی و ژاپنی کلینیک به ویژگی های نگرشی ارزشمند در دو کشور پیرامون اینمهم پرداخته و به آثار و امتیازات آن نیز اشاره شد. رویکردی که ضمن افزایش سطحآگاهی و شناخت مخاطبان محترم با مفهوم کلینیک و کاربردهای آن در بهره برداری از یکابزار توانمندسازی سازمانی به چگونگی نحوه طراحی الگو در این رابطه نیز پرداختهشد. 

بابررسی محتوائی موضوعات و عناصر به کار برده شده در ارتباطات برقرارشده بین اتاقهای فکر و آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسی در نسخه های آلمانی و ژاپنی الگویطراحی شده جهت بهره برداری از کلینیک می توان تفاوت هایی را قائل بود.ولی در شکلساختاری و ترکیب عناصر بکار گرفته شده دراین دو نسخه عملیاتی , عناصر خیلی شبیه بهیکدیگر ایفای نقش نموده و از این حیث دارای شباهت های فراوان می باشند.  

درنسخه ایرانی طراحی الگوی کلینیک که در مقایسه با نسخه طراحی شده توسط پژوهشگرانژاپنی و آلمانی به شکلی متمایز تکامل یافته است شباهت های فراوانی با دو نسخهکاربردی ترسیم شده در دو کشور آلمان و ژاپن وجود دارد . شباهت هایی که در قالباستراکچر طراحی ؛ بیان از همسوئی موضوعات در طراحی ساختار شکلی کلینیک دارد.ساختاری که در هرسه نسخه برپایه بهره برداری از اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی؛ آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسی و از یک مفهوم واحد در طراحی الگو تبعیتمی کند.  

ولیحاوی پیشنهاداتی برای بارورسازی الگوهای مورد نظر با استفاده از ظرفیت های شناسائیشده در الگوی ایرانی کلینیک نیزمی باشد. ظرفیت هایی که درمقایسه با دو نسخه ژاپنیو آلمانی الگو بیان از پرداختن به موضوعی دارد که از جمله حلقه های مفقوده طراحیالگو در دو نسخه قبلی در شکل کاربردی آن می باشد. رویکردی که بیان از تحولی جدیددر بارورسازی اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی با استفاده از اطلاعات استخراج شدهاز الگوی برنامه ریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس برای این قسمت اساسی (مغزکلینیک ) علاوه بر سایر ورودی های اتاق های فکرد دارد و می تواند با برقراریارتباط بین بانک جامع اطلاعات عملکرد و اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردیکلینیک  موجبات افزایش سطح دقت عناصر بکارگرفته شده در این قسمت اساسی از کلینیک را فراهم آورد.

این مهم  در طراحی نسخه ژاپنی بیان از تحولی جدید درتکمیل چرخه بارورسازی کلینیک  با استفادههمزمان از دوابزار توانمندسازی سازمانی داشته و تصور می شود که با استقبال مراکزمعتبر پژوهشی متمرکز بر الگو با هدف تکامل کلینیک در این کشور مواجه شود ؛و درنسخه آلمانی نیز با توجه به  تغییراتی که در المان های طراحی ارتباطات بیناتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی و آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسی ایده ایجادمی شود از جمله محورهای بارورسازی و تکامل کلینیک نیز قلمداد شود.

به بیانی دیگردر نسخه ایرانی الگوی طراحی شده برای بهره برداری از کلینیک های حل مسئله  با هدف پوشش خلا اطلاعاتی موجود در اتاق های فکرو پرداختن به حلقه های مفقوده موجود در دو نسخه ژاپنی و آلمانی به موضوع تبادلاطلاعات بین اتاق های فکر برنامه ریزی راهبردی و آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسیایده با بهره برداری از عناصر ترکیبی در طراحی الگو توجهی خاص شده است . رویکردیکه بیان از تمرکز الگوی ایرانی بر بهره برداری از دوابزار توانمندساز سازمانی بااستفاده از عناصر ترکیبی به صورت همزمان داشته و می تواند از جمله عوامل موفقیت اینالگو در مقایسه با دو الگوی ترسیم شده در کشورهای آلمان و ژاپن به جهت افزایش سطحدقت کلینیک در بررسی برون دادهای این ابزار قلمداد شود.


دانشیکه در مقایسه با نسخه طراحی شده توسط پژوهشگران ژاپنی و آلمانی به شکلی متمایزتکامل یافته است , و بیان از تحولی جدید در بارورسازی اتاق های فکر برنامه ریزیراهبردی با استفاده از اطلاعات استخراج شده از الگوی برنامه ریزی استراتژیکومدیریت عملکرد اورایس برای این قسمت اساسی (مغز کلینیک ) دارد. رویکردی که شایددر طراحی نسخه ژاپنی بیان از تحولی جدید در تکمیل چرخه بارورسازی کلینیک داشتهباشد و درنسخه آلمانی نیز بیان از تغییراتی در المان های طراحی ارتباطات بین اتاقهای فکر برنامه ریزی راهبردی و آزمایشگاه های تولید نمونه مهندسی ایده دارد. 

به اعتقادپژوهشگر ایرانی:کلینیک حل مسئله درسازمان دریک ساختار شکلی منسجم و نظام یافتهنیازمند بهره برداری از یک سری ابزارهای پیش نیازی تامین اطلاعات مربوط بهبازخوردهای عملکرد  می باشد . ابزارهایی کهاز نظر طراحی الگو وکاربردی سازی اقدامات از توانائی ؛ ظرفیت و کفایت لازم برایتامین اطلاعات پیش نیازی مورد بررسی در کلینیک برخوردار باشد. رویکردی که در پیشفرض های تحقیقاتی تست شده توسط محقق و پژوهشگر ایرانی بیان از تاثیر بالای ابزارپیش نیازی بر عملکرد کلینیک دارد ؛ و ازجمله محورهایی است که می تواند در تکمیلچرخه مورد بهره برداری درنسخه ژاپنی مورد توجه پژوهشگران ارشد ژاپنی دراین حوزهقرار گیرد. پژوهشگرانی که با دریافت نسخه به اختصار ترجمه شده آثار محقق ایرانی درگذشته با ظرفیت های موجود در این آثار آشنائی داشته و با احترام از این ظرفیت هایاد می کنند.  


همراستابا اقدامات صورت پذیرفته در مسیر آماده سازی مجموعه ای تخصصی که حاوی نتایجتحقیقات و آخرین یافته های محقق ایرانی می باشد . ایشان با احترام به آثار و نتایجتحقیقات دانشمندان ژاپنی و آلمانی در این زمینه که حاوی دستاوردهای ارزشمندی دراینرابطه برای بهره برداران از این ابزار توانمندساز سازمانی در سطح جامعه جهانی میباشد . قصد دارد تا با آماده سازی نسخه به اختصار ترجمه شده این مجموعه (طراحی وایجاد کلینیک حل مسئله درسازمان ) که علاوه بر سایر آثار این پژوهشگر و نویسنده درنمایشگاه های بین المللی کتاب در داخل و خارج از کشور عرضه می شود ضمن ارائهمجموعه مورد نظر به مراکز معتبر پژوهشی علاقمند به آثار خود در سایر کشورها آمادگیخود را برای پاسخگویی به سوالات و ابهامات مطرح شده از سوی این مجموعه ها اعلامنماید. 

درادامه با بررسی برون دادهای تحقیقات صورت پذیرفته توسط محقق و پژوهشگر ایرانی ؛درصورتی که با تبادل دانش صورت پذیرفته بین محقق ایرانی و پژوهشگران ارشد ژاپنی وآلمانی در مجموعه های معتبر پژوهشی که به این مهم پرداخته اند ؛ ساختار شکلیکلینیک از نظر روائی و اعتبار تحقیقات صورت پذیرفته مورد تایید این پژوهشگران ومراکز پژوهشی مورد نظر قرار گیرد. مجموعه (کتاب) طراحی و ایجاد کلینیک حل مسئله درسازمان از جمله آثار (تالیفاتی ) قلمداد می گردد که می تواند علاوه بر صحه گذاری وتصدیق این الگو جهت بهره برداری در کشور به عنوان یکی از ابزارهای توانمندسازیسازمانی ؛ با ترجمه و حضور این کتاب (تالیف ) در مجامع پژوهشی کشورهای  ژاپن و آلمان به عنوان الگوی تکامل یافته کلینیکحل مسئله که به تصویب مجامع معتبر پژوهشی در این کشورها رسیده است در کانون توجهمخاطبان خود در مجامع پژوهشی ؛ صنعتی و خدماتی این کشورها  قرار گیرد.  رویکردی که بیان از موفقیت پژوهشگر ایرانی درتکمیل نظریه ای دارد که  پس از سال هامطالعه ؛ تحقیق و پژوهش های میدانی پیرامون بهره برداری کلینیک های حل مسئله ازابزارپیش نیازی تعریف شده دراین الگو (الگوی ایرانی طراحی کلینیک ) توانسته استمکمل الگوهایی باشد که در گذشته توسط پژوهشگران آلمانی و ژاپنی به آن پرداخته اندو بیان از تحولی بزرگ در دانش طراحی ؛ ایجاد و بهره برداری از کلینیک حل مسئله درسطح جامعه جهانی دارد. 

اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش دوم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش اول

بارورسازی پارک های علم وفناوری با بهره برداری ابزاری از کلینیک های حل مسئله

های ,کلینیک ,طراحی ,بهره ,برداری ,؛ ,بهره برداری ,برنامه ریزی ,برداری از ,حل مسئله ,بیان از ,تولید نمونه مهندسی ,ابزارهای توانمندسازی سازمانی ,ومدیریت عملکرد اورایس ,استراتژیک ومدیریت عملکرد

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ضحی خانه ریاضی خرید ساعت مچی کاسیو جدید وبلاگ رسمی نیمار در ایران سفارش تی شرت محرم ارزان دانلود موزیک بانک مقالات و طرح های توجیهی ماورا KHATNESHAN ulfordeco