محل تبلیغات شما

بارورسازی پارک های علم وفناوری با بهره برداری ابزاری از کلینیکهای حل مسئله


همانگونه که در گذشته به آن اشاره شد با بررسی نقش پارک های علم وفناوری از دیدگاهمحقق و پژوهشگر ایرانی ارائه دهنده طرح بارورسازی (توانمندسازی ) این پارک ها ؛ میتوان این گونه  تصور کرد که پارک های موردنظر علاوه بر ماموریت های مشخص شده در چشم انداز فعالیت های خود می توانند بااستفاده از شیوه های نوین توانمندسازی سازمانی ؛خود را مهیای اجرای هرچه بهتر امورمحوله کنند. رویکردی که در آن این نقش به شیوه ای نظام مند می تواند ضمن کاهش فاصلهاقدامات در پارک های مورد نظر با سایر مراکز معتبر پژوهشی با فعالیتی مشابه درکشورهای توسعه یافته موجبات ارتقای سطح کیفی عملکرد پارک های علم وفناوری را درحمایت از مجموعه های صنعتی تولید کننده کالا و خدمات به شیوه ای دانش بنیان فراهمآورد.


برهمین اساس وبانگرش به تحقیقات صورت پذیرفته توسط پژوهشگر ایرانی که دغدغه رونق تولید و کاهشفاصله بین مراکز پژوهشی و مجموعه های صنعتی را دارد ؛ ایشان را در مسیری قرار دادتا با هدف توسعه توانمندی های کشور در زمینه رونق تولید در مجموعه های بزرگ صنعتیو خدماتی کشور محصول سال ها مطالعه ؛ پژوهش و تحقیقات خود را به شیوه ای نظام مندبا هدف کاربردی سازی ایده ها و بهره برداری از شیوه ای نوین در حل مسائل موجود رادر جدیدترین اثر خود انعکاس دهد. رویکردی که با پرداختن به شیوه ای مناسب دربرقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه بر چگونگی نحوه بهره برداری از پارک های علموفناوری در تولید ایده و دانش تحول در مجموعه های صنعتی و خدماتی تمرکز دارد و برطراحی یک زنجیره ارتباطی بین این مجموعه ها به عنوان حلقه مفقوده رونق تولید درکشور تمرکز دارد.


در همین راستاهمزمان با نهایی سازی جدیدترین اثر این پژوهشگر ؛ ایشان پیشنهادات خود را بارویکرد بارورسازی پارک های علم وفناوری برای مسئولین محترم در این زمینه طرح موضوعنمود و دراین رابطه به ده گام اصلی در مسیر بارورسازی (توانمندسازی ) این پارک ها پرداخت. رویکردی که با استقبال مسئولین در حوزه برنامه ریزی و مدیریت پارک های علموفناوری منجر به درخواست آماده سازی طرح تفصیلی بارورسازی (توانمندسازی ) پارک هایعلم فناوری در کشور گردید.  


از آنجائی که دربرخی محورهای مورد نظر پژوهشگر ایرانی (آقای محسن لاسمی ) به عنوان اهدافبارورسازی پارک های علم وفناوری به عواملی اشاره شده است که نیازمند بهره برداریاز ابزارهایی مناسب دراین رابطه می باشد . ایشان در طرح تفصیلی خود قصد دارد تا بااشاره به ویژگی ها و چگونگی نحوه بهره برداری از ابزارهای مورد نظر به ابزاری باعنوان کلینیک حل مسئله به عنوان یک ابزار نوین توانمندسازی سازمانی بپردازد.


 برخی اهداف توانمندسازی پارک های علم وفناوری :  


1)       توانمندسازی پارکها با استفاده از شیوه ای جدید در ترسیم نقشه راه توسعه پارک ها .

2)       کاهش فاصلهتدریجی پارک ها با مجموعه های مشابه درجامعه جهانی(پایش عملکرد : تحول).

3)      افزایش نقشموثر پارک ها در برنامه ریزی و توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه .

4)       ارتقایمطلوبیت اثر عملکرد پارک ها در برنامه توسعه مهارت های فردی (مهارت افزایی ).

5)       توسعهتوانمندی پارک ها در بهره برداری از اتاق های فکر راهبردی و تالارهای گفتگوی مجازی.

6)       توسعه نقش کلینیکیپارک هادرکاهش سطح عارضه و مسائل درمجموعه های صنعتی(رونق تولید).

7)       توسعه نقشآموزشی پارک هادر برنامه ریزی موثرواحیاء ظرفیت استارت آپ ها (کسب و کار نوپا ) .

8)       توسعهتوانمندی های پارک ها در ایجاد اشتغال با محوریت بارورسازی ایده ها ( تولید ثروت ) .

 

و سایرمحورها که در آینده به شکلی کاربردی با ظرفیت بومی سازی به آن پرداخته می شود.


در گذشته در یکقالب کلی اشاره شد که در برنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد شرکت های دانش بنیان میتوان نقش تاثیرگذار پارک های علم وفناوری را در دو حوزه اصلی  تقویت نگرش حل مسئلهبا استفاده ازابزارهای مناسب و شیوه های روزآمد و سرآمد موجود در جامعهجهانی به عنوان یکی از عوامل اصلی تاثیرگذار در رونق تولید و  برنامه ریزی وتوسعه بهبود عملکرد فعالان اقتصادی در کسب و کار نوپا (استارت آپ) بااستفاده از ابزارها و دانش نوین طراحی و ایجاد ساختار مناسب اجرادر شرکت هایاستارت آپی مورد نظر مورد توجه قرار داد . رویکردی که ضمن ارتقای سطح کیفی عملکردپارک های علم وفناوری در حوزه برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه می تواند موجبات کاهشسطح فاصله اقدامات در این مراکز را با سایر مجموعه های مشابه در کشورهای توسعهیافته فراهم آورد.


حال با توجه بهاهداف ترسیم شده در الگوی بارورسازی پارک های علم وفناوری مورد نظر آقای محسنلاسمی به عنوان محقق و پژوهشگر ایرانی که در حال آماده سازی مجموعه ای تخصصی بامحوریت بهره برداری از یک نظام ارزشمند حل مسئله در قالب یک رویکرد کلینیکی میباشد . گام های اولیه جهت آماده سازی طرح تخصصی بهره برداری از ابزار کلینیک حلمسئله در برنامه بارورسازی پارک های علم وفناوری کشور برداشته شده است . گام هاییکه در آن پژوهشگر ایرانی با ترسیم الگوی بارورسازی (توانمندسازی ) پارک های علموفناوری در قالب طرح تفصیلی پیشنهادات خود را به مسئولین محترم دراین رابطه ارائهمی کند.  


طرحی که باکاربردی سازی آن سعی بر کاهش فاصله پارک های علم وفناوری کشور با مراکز مشابه اینپارک ها در کشورهای توسعه یافته همچون آلمان و ژاپن می باشد. براساس پژوهش هایبعمل آمده بر عملکرد پارک ها در کشورهای توسعه یافته که از جمله مراکز مهم و تاثیرگذار بر فعل و انفعالات صنعتی در این کشورها تلقی می شوند مشاهده شده است کهابزارهایی همچون کلینیک حل مسئله از جمله ابزارهای اصلی برنامه ریزی و توسعه بهبودعملکرد مجموعه های صنعتی و در کانون توجه پارک های علم وفناوری و مراکز معتبرتحقیق و توسعه دراین کشورها می باشند .


محقق و پژوهشگرایرانی با آماده سازی طرح تفصیلی بارورسازی (توانمندسازی ) پارک های علم وفناوریدر کشور به معرفی ابزارهایی می پردازد که از جمله ابزارهای اصلی برنامه ریزی وتوسعه بهبود عملکرد در پارک های مورد نظر تلقی می شود. ابزارهایی که در کانون اصلیخود در چرخه برنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد پارک ها بر بهره برداری از کلینیکهای حل مسئله به عنوان یک ابزار اصلی تمرکز دارد. 



 

اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش دوم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش اول

بارورسازی پارک های علم وفناوری با بهره برداری ابزاری از کلینیک های حل مسئله

های ,پارک ,علم ,ها ,وفناوری ,توسعه ,پارک های ,های علم ,علم وفناوری ,پارک ها ,بهره برداری ,توسعه بهبود عملکرد ,کشورهای توسعه یافته ,نوین توانمندسازی سازمانی ,       توسعه توانمندی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Leon's style ❤_¸¸_✿سرخ پوشان❤_¸¸_✿ تامین سرمایه و وام فوری موبایل سیم تل William's memory راهپیمایی وحدت آفرین مردم خاش علیه ناآرامی های اخیر کشور سایت تفریحی Brenda's game ساخت قالب سبد میوه مهندس علیزاده amini-karateh شعله های یادگیری