محل تبلیغات شما

بررسی آثار انطباقی الگوی توسعه اقتصادیکشور در

مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور »

با استانداردهای تحقق جهش تولید  »

  قسمت سوم »



با بررسیمحورهای مشخص شده در آثار انطباقی شعارسال (جهش تولید ) به عنوان یکی ازدستاوردهای مورد نظر جهت بهره برداری از الگوی معرفی شده در مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور» این گونه بهنظر می رسد که الگوی معرفی شده در این مجموعه می تواند به عنوان یکی از الگوهایتوسعه بهبود عملکرد اقتصادی کشور با هدف تامین شعارسال به عنوان یکی از دستاوردهایبهره برداری از این الگو مورد توجه قرار گیرد. 



توانمندسازی مجموعه های صنعتی وخدماتی کشور از جمله مومات جهش تولید در ترسیم الگوی توسعه اقتصادی کشور:


همان گونه که درگذشته مولف کتاب نقشه راه بزرگ در مصاحبه ها , اخبار و مطالب منتشر شده در اینکتاب پیرامون تشریح محورهای مشخص شده در حوزه توانمندسازی تولید در مجموعه هایصنعتی (تولیدکالا) و خدماتی ( تولید و ارائه خدمات فنی و مهندسی و.) اعلام نمودهاست. هرگونه جهش در تولید محصولات (کالا و خدمات)با هدف دستیابی به آثار و نتایجارزشمند مورد انتظار در مجموعه های مورد نظر می باشد.



با بررسی آثارانطباقی راهکارهای پیشنهادی مولف کتاب نقشه راه بزرگ در مجموعه ده جلدی اقتصادایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور » از جمله محورهایی کهبیش از هرچیز درقالب توسعه توانمندی های کشور در حوزه اقتصاد مورد توجه قرار میگیرد , می توان به برنامه های مورد نظر جهت توسعه توانمندی های صنعتی کشور با هدفتوسعه فعالیت های بهبود در مجموعه های صنعتی و انطباق با استانداردهای بین المللیدر قالب مدل های سرآمدی (تعالی) سازمانی و سیستم مدیریت کیفیت اشاره کرد.



رویکردی که درآن مولف این مجموعه ده جلدی با تاکید بر توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتیکشور برنتایجی همچون افزایش نرخ ایجاد اشتغال , ارتقای سطح کیفیت محصولات , توسعهبازارهای صادراتی محصولات (کالا و خدمات : خدمات فنی و مهندسی ) , کاهش قیمت تمامشده و.سایر عواملی تمرکز نموده است که به گونه ای بر برخی اهداف مشخص شده درشعار جهش تولید» تاکید دارد.



با بررسیمحورهای مشخص شده دراین مجموعه ده جلدی که به گونه ای اختصاصی به توانمندسازیاقتصاد ایران در حوزه های مختلف می پردازد , می توان به توسعه توانمندی های صنعتیکشور به عنوان یکی از مولفه های ظرفیت ساز اقتصادی در کشور اشاره کرد. رویکردی کهدرقالب ترسیم الگو جهت دستیابی به اهداف مورد انتظار به هدفی همچون توانمندسازی وایجاد جهش در تولید کشور به عنوان یکی از پدیده های مورد انتظار تمرکز دارد ودراینزمینه حاوی مطالب ارزشمند است.



انطباق این مهمبا شعارسال که براهدافی همچون جهش تولید تمرکز دارد, از جمله نکات ارزشمندی است کهبر ضرورت آماده سازی مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامهتوسعه توانمندی های کشور » صحه می گذارد و امید است که در این مسیر بتواند موجباتدستیابی به اهداف مورد انتظار را فراهم آورد.



رویکردی که بیاناز قرابت بالای اهداف ترسیم شده در آماده سازی این مجموعه ارزشمند با نیازمندی هایشناسایی شده در کشور در قالب اولویت های برنامه توسعه اقتصادی دارد. از جمله آثارانطباقی مشخص شده در الگوی ترسیم شده در مجموعه مورد نظر با شعارسال که می تواندبه نتایجی ارزشمند از اجرای الگو به جهش تولید به عنوان یکی از اهداف منجر شود ,می توان به برخی عوامل مشخص شده در زیر اشاره کرد:



-        -توانمندسازیمجموعه های صنعتی با استناد به استانداردهای بین المللی مدیریت کیفیت و تعالیصنعتی که بر توجه الگو بر سرآمدسازی صنعت در انطباق با معیارهای مشخص شده دراستانداردهای مورد نظر تاکید دارد.



-       - توانمندسازیمجموعه های صنعتی با رویکرد کاهش هزینه های تولید و اختصاص منابع حاصله از ظرفیتهای تولید به برنامه های توسعه کمی محصولات.



-      -توانمندسازیمجموعه های صنعتی و خدماتی کشور با هدف استانداردسازی کیفیت محصولات به منظورتوسعه بازارهای هدف در داخل و خارج از کشور (صادرات).



-      -توانمندسازیمجموعه های صنعتی تولید کالا و خدمات (خدمات فنی و مهندسی , خدمات با ارزش افزودهو.) با هدف رشد و توسعه فن آوری و روز آمدسازی ابزارها , شیوه ها و رویه هایجاری در مسیر استانداردسازی .



-       - توانمندسازیمجموعه های صنعتی و خدماتی کشور با هدف رشد و توسعه سرمایه انسانی موجود دراینمجموعه ها و کاهش سطح دوباره کاری های ناشی از خطای انسانی .



-        -توانمندسازیمجموعه های ستادی دستگاه های اجرایی کشور به جدیدترین ابزارها و شیوه های بررسی ,ممیزی و صدور مجوزهای اختصاصی مربوط به تولید کالا و خدمات به منظور کاهش سطحبوروکراسی اداری .



-        -وسایرمحورهایی که می تواند با توانمندسازی ارکان تولید در حوزه های صنعتی و خدماتی درراستای کاهش سطح بارمراجعات تولیدکنندگان به سازمان های بالاسری و افزایش ظرفیتهای تولید در بهره برداری از منابع در اختیار بتواند موجبات افزایش میزان بهره وریعملکرد و کاهش هزینه های پرت ناشی از دوباره کاری ها را فراهم آورد. 




اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش دوم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در بیست گام » بخش اول

بارورسازی پارک های علم وفناوری با بهره برداری ابزاری از کلینیک های حل مسئله

های ,  ,توسعه ,کشور ,تولید ,صنعتی ,    ,شده در ,های صنعتی ,مجموعه های ,توانمندی های ,اقتصاد ایران ظرفیت ,وبرنامه توسعه توانمندی ,الگو وبرنامه توسعه ,الگوی توسعه اقتصادی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

idpettogil beocenipo انجمن صنفی کارگران مراکز مخابرات روستایی سبزواربزرگ Charity's page gambbookpala دکتر آرش شهابی Mary's collection partpotcimus saccocoke تربیتی